Welding
Welding
Welding

Trainingen en workshops

In-company trainingen, opleidingen en technische ondersteuning op maat verzorgd.

Wilt u een lasopleiding en lastraining volgen? DT-Welding uit Zwaag biedt diverse, op maat verzorgde in-company trainingen, opleidingen en technische ondersteuningen aan. Onze gediplomeerde specialist helpt u graag met al uw vragen over het worden van lasser. U bekijkt de data en tijden van onze cursussen online, zodat u snel kunt zien waarbij u kunt en wilt aansluiten.

Bent u benieuwd naar onze trainingen en workshops?

Contacteer ons

Een lasopleiding en lastraining volgen on the job

De trainingen die wij u aanbieden op het gebied van diverse lasprocessen, zijn aangepast op alle niveaus. U heeft de keuze uit processen als:

  • MIG/MAG
  • Elektroden
  • TIG
  • OP

U heeft daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor ‘coaching on the job’ door onze expert in lassen. Deze opleidingsvorm is onder andere geschikt voor lassers, constructiebankwerkers en onderhoudsmonteurs. Het doel van de coaching is het verbeteren van de lastechniek. Als u besluit om een lasopleiding en lastraining te volgen bij onze organisatie kunt u bovendien gebruikmaken van theorielessen waarbij het lesmateriaal inbegrepen zit. Wij helpen u graag uw lasserskwalificatie te halen in onze moderne lasschool met vele lasboxen, voorzien van alle faciliteiten.

Meld uzelf aan voor een cursus

Naast de algemene lasopleiding en lastraining die u bij ons doet, kunt u ook specifieke cursussen volgen, zoals een CSWIP-cursus tot installatie-inspecteur. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een subsidie voor het voltooien van een van onze cursussen? Wij denken graag met u mee en geven u de aanvullende informatie die u nodig heeft. Meld u aan voor een van onze opleidingen door ons contactformulier in te vullen.

Please be informed that all mentioned, offered and given Prices and Course Costs are subject to change. We therefor ask you to contact us for the correct Prices and Course Costs.