Welding
Welding
Welding

Certificeren Kwalificeren

Lastechnische ondersteuning

Wenst u uw lasserskwalificatie en lasmethodekwalificatie te behalen? En heeft u hier wat hulp bij nodig? Dan staat DT-Welding uit Zwaag voor u klaar! Als examenorganisatie voor het certificeren van lassers en het kwalificeren van lasmethoden helpen we u graag in het proces om gediplomeerde lastechnicus te worden.

Wilt u uw laskwalificatie behalen?

Contacteer ons

Uw lasserskwalificatie en lasmethodekwalificatie behalen met onze lastechnische ondersteuning

Een van de diensten waarmee de specialisten van onze organisatie u kunnen helpen is het begeleiden en beoordelen bij uw lasserskwalificatie (LK/WPQ) en uw lasmethodekwalificatie (LMK/PQR). Met onze hulp haalt u die kwalificatie zeker! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

  • Het beoordelen en aanmaken van WPS-sen
  • 24/7 WPS-service
  • Het beoordelen van projecteisen/specificaties en procedures
  • Het geven van lasadvies bij het opstellen van een lasmethodekwalificatie
  • Het bijhouden van de halfjaarlijkse en tweejaarlijkse lascertificaatverlengingen.

Voor het beoordelen van deze kwalificaties en WPS-sen maken we gebruik van professionele C-spec software. Zo weten we zeker dat uw lasserskwalificatie aan de juiste normen als ASME, AWS en EN voldoet.

Vraag een van onze diensten aan

Wilt u een lasinspectie laten uitvoeren of zelf leren hoe u een inspectie uitvoert? Wij bieden ook CSWIP-lasinspectiecursussen aan die we zelf geven. Wilt u meer informatie over de lastrainingen of de inspectie? Stel ons dan al uw vragen door te bellen naar +31 6 526 382 64. Voor het rechtstreeks inschrijven voor een van onze opleidingen, vult u ons contactformulier in.

Please be informed that all mentioned, offered and given Prices and Course Costs are subject to change. We therefor ask you to contact us for the correct Prices and Course Costs.