Welding

CSWIP-cursus tot installatie-inspecteur

Gediplomeerde expert

Opleiding met lesmateriaal

Professionele ondersteuning

In het cursusaanbod van DT-Welding uit Zwaag vindt u onder andere een CSWIP-cursus waarin u opgeleid wordt tot een gecertificeerde installatie-inspecteur. Tijdens dit erkende certificeringsprogramma doorloopt u diverse modules waarin u zich de verschillende aspecten van het vakgebied eigen maakt.

Bent u benieuwd naar onze CSWIP-cursus installatie-inspecteur?

Contacteer ons

Een CSWIP-cursus volgen tot erkende installatie-inspecteur

Onze CSWIP-cursus, gegeven door een gediplomeerde inspecteur, is geschikt voor onder andere las- en fabrieksinspecteurs en materiaaltechnici die graag een stap willen maken naar de functie van installatie-inspecteur. Tijdens deze cursus leert u onder andere over diverse inspectiemethoden en de reparatie van laswerk in pijpleidingen en drukapparatuur. De training heeft als doel dat u na afloop een praktische oplossing kan bieden voor onvoorziene problemen aan de hand van de modernste hulpmiddelen en technieken. Wij bieden ook CSWIP-lasinspectiecursussen aan waarbij u begeleid wordt tot aan het examen voor de erkenning van lasinspecteur.

Vraag ons om meer informatie over onze cursussen

Wilt u een volgende stap maken in uw lascarrière? Bekijk dan al onze lasopleidingen en -trainingen om te zien wat bij u past. Wij bieden u diverse cursussen aan waarbij u een CSWIP-certificatie kunt behalen na het afronden van een examen. Meld u direct aan voor een CSWIP-cursus tot installatie-inspecteur door ons contactformulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Ook dan staan we u graag te woord.

Please be informed that all mentioned, offered and given Prices and Course Costs are subject to change. We therefor ask you to contact us for the correct Prices and Course Costs.