Welding

24/7 WPS-service

Gediplomeerde expert

Opleiding met lesmateriaal

Professionele ondersteuning

Wanneer u assistentie wenst bij het aanmaken of beoordelen van een WPS, maakt u gebruik van de WPS-service van DT-Welding uit Zwaag die 24/7 bereikbaar is. Het is bij ons bovendien mogelijk om uw WPS-sen te documenteren op een eigen gedeelte op de NAS van onze organisatie. U ontvangt voor het inzicht hierin een eigen inlogcode.

Heeft u nood aan een 24/7 WPS-service?

Contacteer ons

Met onze WPS-service staan we 24/7 voor u klaar voor hulp bij het maken van een WPS

Onze erkende lastechnicus en -inspecteur helpt u tijdens onze 24/7 WPS-service graag met alle diensten omtrent een WPS. Wilt u als lasser graag een werkbeschrijving ontvangen voor uw project, die afgeleid is van de lasmethodekwalificatie? Laat dat maar aan onze lasspecialist over! Ook als u zelf meer wilt leren over werkzaamheden omtrent lassen en het zelf aanmaken van een WPS, kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk een licentieovereenkomst met TWI Training And Examinations afgesloten. Hierdoor kunnen wij opleidingen geven die leiden tot een CSWIP-certificering.

Neem 24/7 contact met ons op

Dankzij onze 24/7 beschikbare WPS-service hoeft u nooit lang te wachten voordat u verder kunt gaan met uw lasproject. Wij helpen u zo spoedig mogelijk met een WPS of ander lasadvies. Bel ons op +31 6 526 382 64 als u ons direct nodig heeft of vul ons contactformulier in als u uzelf wilt inschrijven voor een van onze opleidingen.

Please be informed that all mentioned, offered and given Prices and Course Costs are subject to change. We therefor ask you to contact us for the correct Prices and Course Costs.